SIS

Twitter

Meer van Twitter

Nieuwsberichten

 • logo pzh
  Veel vragen over regiofonds Drechtsteden in commissie Bestuur en Middelen 23 maart 2017

  De commissie Bestuur en Middelen besprak op 22 maart de voortgangsrapportage Bestuursakkoord Drechtsteden. Met name over het regiofonds waren er nog veel vragen.

 • bieslandse%2520bos_0009_JPG
  Commissie besprak energie en Beleidsvisie Groen 23 maart 2017

  Op 22 maart besprak de commissie Duurzame Ontwikkeling de Investeringsstrategie Warmteparticipatiefonds en subsidieregeling lokale initiatieven energietransitie Zuid-Holland 2017. Ook de ambities, de kaders en het proces van de actualisatie van de Beleidsvisie Groen stonden op de agenda van de commissie.

 • lege zaal eerste kamer
  Staten Noord- en Zuid-Holland en Utrecht in gesprek met Eerste Kamer 21 maart 2017

  Een delegatie van Gedeputeerde en Provinciale Staten van Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht discussieert woensdagochtend 22 maart 2017 in de plenaire zaal van de Eerste Kamer met een vertegenwoordiging van Eerste Kamerleden over actuele thema's. Onderwerpen zijn de Omgevingswet en de rol van de provincie in het middenbestuur. De ontmoeting is onderdeel van periodie...

 • logo pzh
  Commissie Bestuur en Middelen bespreekt Bestuursakkoord Drechtsteden op 22 maart 16 maart 2017

  De commissie bestuur en middelen bespreekt op 22 maart de voortgangsrapportage Bestuursakkoord Drechtsteden en het ontwerpbesluit Wijziging Reglement van Orde. Commissievoorzitter Rense Weide opent de vergadering om 19.00 uur. De vergadering kan rechtstreeks en achteraf gevolgd worden via de webcast.

Zoeken